EVE-benelux Forum Index
Portal  •  Forum  •  Item DB   •  Market   •  News  •  Profile  •  Search   •  Register  •  Log in to check your private messages  •  Log in   

 

Northern light history


Post new topicReply to topic
Author Message
Yavik
‍


Posts: 501

belgium.gif

PostPosted: 28.12.2005, 09:37 Reply with quoteBack to top

Northern Light is een vlaamse corporation die voort vloeit uit een andere vlaamse corporation namelijk , United Freedom Organisation (U.F.O.)

13 october 2003 werd UFO opgericht door Purple moon en Black Mirror en zeer kort daarna joinde Stargave capricorn .

Op het einde van 2003 was er in UFO al een vaste groep leden die nog steeds deel uit maken van het huidige NORT en nu als directors voorop gesteld worden wegens hun bewezen diensten en trouw. Deze zijn Black Mirror , Stargave Capricorn , Yavik , Horad en LT Seal.

19 januari 2004 werd UFO omgevormt tot het huidige Northern Light.
De Structuur van deze corp was opgebouwd op een aantal vaste principes die nog steeds in de grote lijnen deel uitmaken van het huidige NORT.
Er werd vooral gewerkt aan een corp die een zeker aantal leden moest kunnen herbergen en daardoor werden er vele toekomst gerichte zaken op poten gesteld om deze corp operationeel te krijgen in een samenleving die vooral op trouw werkt en op de loyalty van zen leden.

Toen NORT zichzelf een plaats had gegeven in empire space en de leden 0.0 aan het verkennen waren ontdekten we het politiek systeem in EVE.
We zagen al gauw in dat in EVE twee grote groepen 0.0 regeren namelijk pirate gerichte alliances en anti-pirate gerichte alliances. Door onze reizen en uitstapjes en onze drang naar vrij hunten en rare ore mining om NORT vooruit te helpen kwamen we in contact met NORAD=New outer Ring Alliance Democracy ( Het voormalige ORS = Outer Ring Society ).
Zij waren vriendelijk en waren bereid ons te vertellen wat NORAD is en voor staat.Omwille van de goedaardigheid van deze groep die in ons geintereseerd was omwille van onze operationaliteit in dit vijandig gebied.En ook onze eigen redenen zoals : Outer ring was toen de dichtste plaats om aan rare ore mining te doen EN lag het dichtste bij Empire space dat voor ons ook belangrijk is .Dit omdat in NORT alle facetten van eve aan bod komen om een max aan fun , afwisseling en het ruime zicht open te houden op unieke dingen in de evolutie van eve om een max aan voordelen te krijgen in ons team based bedrijf.

Door dit alles joinde NORT 31 januari 2004 NORAD .

Door het joinen hadden we nu ook extra taken opgelegd van norad zoals de volledige structuur van norad leren kennen en vooral het verdedigen van OR=Outer Ring of/en het geven van support in alles wat de alliance toekomt.Geven en nemen was het . Doch bij het joinen was NORT verplicht een 2 weken trial te doen en vooral dus in te staan ter defence.
Dat was geen makkelijke opdracht voor het non-pvp gerichte NORT.Ook al omdat het daar juist oorlog was tussen het oude ORS en het nieuwe NORAD .Vele Batleschips gingen verloren doch we overwonnen deze situatie door trouwe veterans zoals Yavik die niet waren weg te slaan in deze war situation.

Doch op het thuis front in Empire space waren andere leden zwaar actief in de support van dit alles zoals vele transporten met modules , ammo bpc's en nog veel meer aan te voeren naar ons office te 4C-B7X wat nog steeds het hoofdkwartier is te OR. Ook kocht onze corp continue original blueprints om in alles wat we doen een toekomst gerichte visie te creéren en om ons doel na te streven van alle Vlamingen onder 1 dak en te fungeren als een corp die word doorgegeven in de evolutie van eve waarin wij trachten te overleven als een team.

Onze corp werd ook zachtjes bevolkt met nieuwe krachten in Empire space waarvoor Stargave zich fel inzette en deze beginnende Northern Lighters trachte in te wijden in de wereld van missies in hun beginnende zoektocht in eve om al vroeg productief te zijn in Nort . Terzelfdertijd Mine'de Horad erop los gesteund door LT seal (die zich wel in alles moeit) om onze nieuwe krachten snel in een winstgevend schip te steken waardoor ze al heel snel in het prille begin van eve de corp konden steunen in het geen men graag doet.

Zo baande NORT zich een weg doorheen het eve-universum en optimaliseerde zen operationaliteit naar de nieuwe patch toe die Shiva zal heten Waaraan we nu 1 october 2004 nog steeds mee bezig zijn.

Op dit moment houd NORT zich bezig in het algemeen om een kleine maar duidelijkere organisatie op poten te stellen wegens de grote toeloop van nieuwe leden in de aanloop naar shiva toe...Een sterke basis zal gelegd worden om met nieuwe adem te vertrekken met SHIVA......!!!

De leden maken de corp en de corp zijn de leden ....We count on YOU
OfflineView user's profileSend private messageSend e-mail
Yavik
‍


Posts: 501

belgium.gif

PostPosted: 28.12.2005, 09:41 Reply with quoteBack to top

Beste Corp members,

Zoals jullie weten zijn er de laatste dagen nogal wat veranderingen gebeurt in onze corp.Daarom is het tijd om alles eens op een rijtje te zetten en een overzicht te geven van wat er gebeurt is en de plannen voor de toekomst.Dit zou jullie een idee moeten geven waar we op dit moment staan en of jullie jullie kunnen vinden in de nieuwe toekomst perspectieven van onze corp.

Members

De volgende hebben onze corp verlaten.

BlackMirror (CEO) -> naar Yak
Stargrave Capricorn (Dir) -> eigen corp,gespecialiseerd in Missies.

Brad Wilzeck -> naar Yak
Necrox -> naar BNC
Ratzslayer -> naar corp van SC
Punchcrosser -> zal eerst daags Yak joinen

Bij deze wens ik alle leden die vertrokken te bedanken voor jullie inzet,jullie hebben dit prachtig gedaan;ook wens ik julie veel geluk in jullie nieuwe uitdaging,we zullen jullie nooit vergeten en er zal altijd een plaats in NORT zijn, moesten jullie ooit willen terugkomen.


De volgende leden hebben een nieuwe status.

Ziphira - Member -> Director
Yavik - Director -> Veteran Member
LT Seal - Director -> CEO

Hierarchie

LT Seal - CEO
Ziphira - Research/Missies Director
Horad - Mining/Produktie Director

Functies

Aangezien wij nog vrij veel jonge leden hebben,is het moeilijk om de open posities direct op te vullen met nieuwe directors,anderzijds is het ook bijna onmogelijk om alle taken met 2 directors en CEO op te vullen.
Daarom gaan we Officers en Aspirant Officers nodig hebben, de volgende plaatsen zijn vacant.

Aspirant Mining Officer
Aspirant Produktie Officer
Aspirant Mission Officer
Aspirant Research Officer
PVP Training Officer
OR Officer

Stuur mij ingame een mailtje indien je geinteresseerd bent in een van boven vermelde functies.

Norad

Sinds vandaag behoren we effecitief tot de Norad alliance,al is het realistisch moeilijk op dit moment om ons er verder voor in te zetten,niettegenstaande brengt dit zowel voor als nadelen met ons mee.
De weg naar OR ligt nog steeds open,welke we kunnen gebruiken voor te gaan mijnen,hunten en pvp in Norad gang.Een nadeel welke relatief is,is dat we nu in war zijn met 3 extra corpsen,van deze 3 zijn er 2 alt corpsen bij, die maar 2 members hebben ,een andere heeft er 11.


WAR

De WAR van JTFC komt op een slecht moment,al kan deze snel afgelopen zijn.Heel Norad is nu in War met JTFC..Dus het is goed mogelijk dat JTFC de WAR tov ons gaat herzien,zij moeten namelijk hun oogjes 10x meer open houden.Indien zij toch van zin zijn om deze WAR verder te zetten,gaan we uitkijken waar de andere Norad corpsen zich bevinden voor Empire mijning,zodoende kunnen we ons eventueel daar groeperen voor te mijnen,en zal het voor hen al een pak moeilijker worden.
Verder stel ik voor dat we richting Haki trekken voor te mijnen, sec status is daar wel 0.1,maar dit geeft de mogelijkheid dat locale corpsen ons daar verloppig steunen,aangezien Concord zich niet komt moeien.

DOEL

Ik weet dat het voor ieder van jullie moeilijk is op dit moment, maar mensen met de echte corp spirit komen er uit.Ik zet met verder 200% in voor de corp,en zal men best doen om alles zo goed mogelijk te laten verlopen,al vraag ik wel een beetje geduld om dit alles te realiseren.
NORT heeft verandering nodig,en zoals ik merk uit de vertrekkende veterans,gaan we de nadruk leggen op 2 dingen, dat is Fun en Gameplay.
Er moet een lichte hierarchie zijn,en er zijn nu eenmaal taken te vervullen,maar ik denk dat het voor niemand de bedoeling is om uren te liggen chatten of posts te liggen maken op forums. Daarom gaan we proberen zorgen om zoveel mogelijk nieuwe dingen te doen en dit in 1 team. Wat vinden jullie ervan om Dungeons binnen te vallen,lvl4 missies te doen,ratshunting in OR en groepsmijning. Je doet nog altijd wat je hartje bezielt in dit spel,maar laat ons het zo aangenaam mogelijk maken.
Sommige zullen zich hier in vinden andere niet,maar dat is nu eenmaal het spel,samen staan we sterk en kunnen we zegevieren.

Do you feel NORT?

Greetz,

LTSeal
CEO
OfflineView user's profileSend private messageSend e-mail
Dhrazul
‍


Posts: 761
Race: Amarr
Corporation: Black Sun

netherlands.gif

PostPosted: 28.12.2005, 12:16 Reply with quoteBack to top

eheheh dat is een oud post

_________________
Only A fool thinks he is the one, I am not a fool
[/url]
http://www.q-dance.nl/index.php?SECTION=gallery;ACTION=one;IMGID=19555
OfflineView user's profileSend private message
horad
‍


Posts: 1218

belgium.gif

PostPosted: 28.12.2005, 14:30 Reply with quoteBack to top

Ter verduidelijking: JTFC = the john travolta fan club.
OfflineView user's profileSend private message
Mart
‍


Posts: 142

netherlands.gif

PostPosted: 28.12.2005, 20:35 Reply with quoteBack to top

John Travolta wordt voor elke film dikker Confused
OfflineView user's profileSend private messageSkype Name
Display posts from previous:      
Post new topicReply to topic


 Jump to:   


Show permissions


COPYRIGHT NOTICE
EVE Online, the EVE logo, EVE and all associated logos and designs are the intellectual property of CCP hf. All artwork, screenshots, characters, vehicles, storylines, world facts or other recognizable features of the intellectual property relating to these trademarks are likewise the intellectual property of CCP hf. EVE Online and the EVE logo are the registered trademarks of CCP hf. All rights are reserved worldwide. All other trademarks are the property of their respective owners. CCP hf. has granted permission to eve-benelux.be to use EVE Online and all associated logos and designs for promotional and information purposes on its website but does not endorse, and is not in any way affiliated with, eve-benelux.be. CCP is in no way responsible for the content on or functioning of this website, nor can it be liable for any damage arising from the use of this website.