EVE-benelux Forum Index
Portal  •  Forum  •  Item DB   •  Market   •  News  •  Profile  •  Search   •  Register  •  Log in to check your private messages  •  Log in   

 

[DFPC] Dutch Federation Player Corp


Post new topicReply to topic
Author Message
Logan Brownskin
‍


Posts: 3

netherlands.gif

PostPosted: 09.07.2010, 22:17 Reply with quoteBack to top

Dutch Federation Player Corp [DFPC]

Dutch Federation Player Corp is op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Dutch Federation Player Corp (DFPC) is een nederlandstalige groep spelers en DE opleidings corperatie van de V3COM alliance. Wij houden onze kern klein en nemen veel nieuwe, onervaren leden aan. Deze blijven een maand of 2 /3 bij ons en stromen daarna verder in de V3COM alliantie. Onze officers zijn breed geskilled en er is altijd wel iemand online om je op weg te helpen met wat je nu weer hebt ondekt binnen EVE. Zodra je hebt gevonden wat je wil in EVE, is doorstromen binnen V3COM de volgende logische stap.

Denk bijvoorbeeld aan Environmental Control Unit (ECU) die zich bezig houdt met het op missie runnen op het hogere niveau, zowel gezamelijk als alleen. Maar misschien vind je al dat geknal maar niks en ben je meer op je plaats bij een Industriele corperatie. V3SPA is dan misschien een goede keuze. Onze ervaring leert dat mensen vanzelf een bepaalde kant op groeien en natuurlijk opgenomen worden in een andere corp binnen V3COM.

Wat kunnen wij je aanbieden?
- Een gezellige corperatie, waarbij er iedere avond wel een paar officers aanwezig zijn die je op weg helpen;
- Geen tax! Alles wat je zelf verdiend, mag je zelf houden;
- Een Ventrillo Server die we delen met de Alliance. Hierdoor is het makkelijker en leuker contact houden;
- Een Forum dat we delen met de Alliance, en waar we ook ons eigen hoekje hebben;
- Elke maandag avond is er een mining avond, de ene keer voor de Alliance en de andere keer vanuit onszelf. Tijdens de DFPC op is 50% van de opbrengst voor de corp. De andere 50% wordt verdeeld over de deelnemende members, waarbij niet het bootje maar de tijd dat je aanwezig was als verdeelsleutel gebruikt wordt.
- Elke donderdag avond is er een missie avond, waarbij alle loot en salvage voor de corp is, maar alle bounties voor de mensen die meedoen, net als de mission rewards.

Wat verwachten we van jou?
- Je bent een nederlandse talige, enthousiaste beginnende EVE speler die graag wil worden opgeleid door een team van meer ervaren, breed geskillde officieren. Je bent niet bang om te vragen en niet bang om mee te denken hoe wij het weer beter kunnen doen. Na een periode van 2 / 3 maanden ga je op in een andere corp binnen V3COM, uiteraard in goed overleg met jou en de andere corp- Real life gaat boven EVE! Dit geld voor ons allemaal, het blijft een spelletje, ook al nemen we dat spelletje behoorlijk serieus!

Denk je bij jezelf, ik pas binnen het geschetste plaatje en zou graag met deze mensen mee vliegen, aarzel dan niet. Join het ingame V3SPA chat kanaal, blijf daar is een week of twee weken hangen om kennis te maken met de DFPC en de alliance V3COM en er wordt vanzelf contact met je opgenomen vanuit onze beheerders. Deze mensen zijn:

* Seba Brownskin
* Bervin
* Vincehouw

Schroom niet deze mensen aan te spreken voor meer informatie, en mocht er niemand aanwezig zijn in V3SPA, probeer het dan bij een van onze andere officers.

Tot ziens en hopelijk ook tot V3SPA!

o7

Logan / Seba Brownskin
Beheerder Dutch Federation Player Corp


Last edited by Logan Brownskin on 02.04.2011, 03:57; edited 1 time in total
OfflineView user's profileSend private message
Casper Verstraeten
‍


Posts: 221
Race: Minmatar
Corporation: NED-Clan
Alliance: Goonswarm Federation

netherlands.gif

PostPosted: 10.07.2010, 16:40 Reply with quoteBack to top

Minimum requirements en zegen van de grote V3com goden?

_________________
NED-Clan. Meer dan een Corp!
[right][/right]
OfflineView user's profileSend private messageVisit poster's website
Logan Brownskin
‍


Posts: 3

netherlands.gif

PostPosted: 10.07.2010, 19:21 Reply with quoteBack to top

Geen idee wat je met het laatste bedoeld, maar minimum requirements zijn er zoals gezegd niet echt. Enige wat we willen is dat je uit je trail bent en je tutorial agents hebt gedraait.
OfflineView user's profileSend private message
Yared
‍


Posts: 586
Corporation: [V3COM]

netherlands.gif

PostPosted: 11.07.2010, 13:33 Reply with quoteBack to top

Koffie kunnen schenken en drinken (thee mag ook), kletsen in V3SPA, gezellig zijn, msn-taalcultuur zijn ontstegen... zijn er nog al wat hoor Casper Smile

Verander dat 'goden' maar in 'grootste koffie-leuteraars' Very Happy

_________________
[V3COM Alliance] & V3SPA Community
van, voor, door en met leden
WWW.V3SPA.COM
INGAME CHANNEL: V3SPA
V3COM Twitter
OfflineView user's profileSend private messageVisit poster's websiteMSN MessengerICQ Number
Yared
‍


Posts: 586
Corporation: [V3COM]

netherlands.gif

PostPosted: 26.11.2010, 10:06 Reply with quoteBack to top

Hier vindt je de uitleg met het verschil tussen Alliance en de rol van deze corp, en de Community.

_________________
[V3COM Alliance] & V3SPA Community
van, voor, door en met leden
WWW.V3SPA.COM
INGAME CHANNEL: V3SPA
V3COM Twitter
OfflineView user's profileSend private messageVisit poster's websiteMSN MessengerICQ Number
Logan Brownskin
‍


Posts: 3

netherlands.gif

PostPosted: 02.04.2011, 03:58 Reply with quoteBack to top

Startpost lichtelijk herzien, maar we zijn nog altijd springlevend. Elke week wel een paar nieuwe leden en een paar doorstromers. V3SPA is elke avond druk en er is altijd wel iemand die een bak koffie met je wilt drinken. Nieuwschierig? Join ingame channel V3SPA en drink een bakkie mee! Wel zelf koekjes meebrengen. wink
OfflineView user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topicReply to topic


 Jump to:   


Show permissions


COPYRIGHT NOTICE
EVE Online, the EVE logo, EVE and all associated logos and designs are the intellectual property of CCP hf. All artwork, screenshots, characters, vehicles, storylines, world facts or other recognizable features of the intellectual property relating to these trademarks are likewise the intellectual property of CCP hf. EVE Online and the EVE logo are the registered trademarks of CCP hf. All rights are reserved worldwide. All other trademarks are the property of their respective owners. CCP hf. has granted permission to eve-benelux.be to use EVE Online and all associated logos and designs for promotional and information purposes on its website but does not endorse, and is not in any way affiliated with, eve-benelux.be. CCP is in no way responsible for the content on or functioning of this website, nor can it be liable for any damage arising from the use of this website.