EVE-benelux Forum Index
Portal  •  Forum  •  Item DB   •  Market   •  News  •  Profile  •  Search   •  Register  •  Log in to check your private messages  •  Log in   

 

Wisselen van faction agents...


Post new topicReply to topic
Author Message
Beautifull Death
‍


Posts: 193

netherlands.gif

PostPosted: 30.06.2006, 08:31 Reply with quoteBack to top

Nou, ik ben maar begonnen met missies doen aangezien mn portemonnee mijn piraterij niet echt kan bijhouden Laughing. Maar ik ben eens goed gaan kijken naar wat ik wil doen en bereiken. Ik ben Caldari, maar specialiseer me in Minmatar schepen. Dus zou het naar mijn idee stom zijn om nog verder te gaan met Caldari als ik straks coole faction schepen wil gaan vliegen. Dus ik ben begonnen met Minmatar (low quality lvl 1 Sad).

Ik heb dankzij de Caldari missies een negatieve standing met Minmatar. Ik vraag me alleen af hoe het nou precies werkt voordat je een lvl 2 agent mag gaan gebruiken. Er staat dat ik een effectieve faction, corporation of personal standing van min ## moet hebben. Is dat dus die negatieve standing met Minmatar? Of is het de standing met die low quality agent?

Ik ben dus van plan om een tijd lang missies te doen om wat geld te verdienen en mn security status omhoog te helpen. Maar zodra ik redelijk goede schepen heb en wat geld wil ik ook weleens gaan kijken naar pirate missions. Zou me cool lijken om een Bhaalgorn te hebben ofzo. Het probleem alleen is dat 1) die agents alleen in een bepaalde region voorkomen die is geclaimed door een alliancy en 2) dat missies doen met Minmatar, Ammar, Caldari of Gallente niet positief is voor de standings met die pirate agents.

Ik heb wel Social skill op lvl 3, Connections op lvl 1 en Criminal Connections op lvl 1 om toch alle standings wat omhoog te helpen (ik heb ze gister pas gekocht dus vandaar dat ze pas op lvl 1 staan).

Maar wat denken jullie? Is dit een beetje een goed plan?
OfflineView user's profileSend private messageMSN Messenger
horad
‍


Posts: 1218

belgium.gif

PostPosted: 30.06.2006, 12:27 Reply with quoteBack to top

om lvl2 agents te gebruiken moet je een standing hebben van minimum 1,00 hebben. Dan kan je een agent gebruiken van lvl2 Q -20. Als je een lvl2 agent Q -19 wilt gebruiken dan moet je een standing van 1,05 hebben. Dus per quality moet er dus telkens 0,05 standing bijhebben.
Ivm standings tov faction / corp / personal is het de standing van de agent dat je dus vergelijking moet maken. Daarmee bedoel ik dat je standing tov die agent (we gaan veronderstellen dat hij lvl2 is met Q-19) minimum 1,05 moet zijn. Is dat niet het geval dan kan je kijken welke standing je hebt tov de corporation van die agent. Voldoe je daar niet aan dan ga je kijken welke standing je hebt tov de faction van de corporation van die agent.

Dus als je continue minmatar-missie doet en vooral de storyline missie doet dan zal uw standing tov minmatar heel sterk stijgen en kan het zijn dat je gelijk welke agent van minmatar direct van lvl2 kan beginnen.

Let wel op met die storyline missies want die zijn een aanslag op de standings naar andere factions toe. Ik dacht dat je bij een standing van -5 bij een faction dat je beschoten wordt door de sentry's en schepen van die faction (bijv. rond amarr station als je < -5 standings hebt tov amarr. Ben wel niet zeker of die standing -5 is, kan zijn dat die hoger of lager is.
OfflineView user's profileSend private message
sandshark
Admin
Admin<br>


Posts: 2004
Race: Gallente
Corporation: LFC

belgium.gif

PostPosted: 30.06.2006, 12:31 Reply with quoteBack to top

storylines geven soms wel goeie rewards zoals implants, dus je moet je standings overwegen om die implant te nemen...

_________________

PHP
OfflineView user's profileSend private messageVisit poster's websiteMSN MessengerSkype Name
Beautifull Death
‍


Posts: 193

netherlands.gif

PostPosted: 30.06.2006, 14:00 Reply with quoteBack to top

Okee. Ik denk dat ik inmiddels de standings wel begrijp enzo. En als je ten opzichte van een faction -5 staat, dan ben je dus een soort outlaw voor hun? En mogen spelers van die faction dan ook op mij schieten? Maarja, en dan nog even over die pirate agents...

Zodra je een pirate agent wilt hebben moet je zowieso naar 0.0 toe. Maar die agents zijn alleen in 1 constellation (van een bepaalde groep dan, bv Blood Raiders zijn in Delve IIRC). Maar daar zit je ook met het probleem dat er een alliancie bevind Rolling Eyes. Hoe moet ik nou zorgen dat ik gewoon die missies kan doen zonder in problemen te raken? Met een van de CEO's van die alliancie contact opnemen? Lid worden (zoals je lid kan worden van State War Academy, en Caldari Provisions) van die piraten? Van de alliancie kan ook, maar liever niet Rolling Eyes.
OfflineView user's profileSend private messageMSN Messenger
sandshark
Admin
Admin<br>


Posts: 2004
Race: Gallente
Corporation: LFC

belgium.gif

PostPosted: 30.06.2006, 15:08 Reply with quoteBack to top

als je bv. -5 standing hebt met caldari, dan zal je door de caldari in caldari high sec space worden aangevallen.

Je krijgt dan een waarschuwing als je caldari space binnenvliegt.
Bij mijn weten ben je niet een outlaw t.o.v. alle caldari spelers, maar enkel maar in caldari space.

ps: vervang caldari door "andere faction" als je wil...

_________________

PHP
OfflineView user's profileSend private messageVisit poster's websiteMSN MessengerSkype Name
horad
‍


Posts: 1218

belgium.gif

PostPosted: 30.06.2006, 15:24 Reply with quoteBack to top

neen players mogen niet op u schieten omwille van de faction standing, zelfs al zijn ze member van een npc corp (en dus van die bepaalde faction).

Het is niet omdat een alliance een gebied claimt dat je daar niet meer binnen kan hé. Als ze je opmerken dan kan het zijn dat ze je afschieten (als ze NBSI - politiek² hanteren). Sommige alliance hanteren die politic niet maar ik denk dat ze members van npc-corpsen altijd wegknallen (mogelijkheid van spies). En daarnaast altijd rekening houden met player-pirates.
Ivm met missies van npc pirate corps, hou ook rekening dat daarbij ook je standings van de empire factions zullen dalen.


²NBSI=not blue shoot it
OfflineView user's profileSend private message
Lord turnip
‍


Posts: 4

belgium.gif

PostPosted: 08.09.2006, 16:07 Reply with quoteBack to top

dus nog even voor de noobs...ikzelven dus
ik ben amar maar ben in caldarispace terecht gekomen omdat daar een vriend zit met een leuke corp..Ik doe plaatselijk agent missions voor o.a. caldari navy dit zou er dus voor zorgen dat ik later niet meer naar amarspace terugkan

Sad
maar als ik dus overenweer vlieg en storyline missions doe voor beide kan het geen kwaad?

Smile
OfflineView user's profileSend private message
LittleHorror
‍


Posts: 236
Race: Caldari

netherlands.gif

PostPosted: 08.09.2006, 16:28 Reply with quoteBack to top

Als het goed is hebben Caldari een goede band met Amarr, dus als je missies doet voor Caldari, zulen je standings van Amarr niet zakken

Minmatar en Gallente daarin tegen weer wel.

De stories m.b.t. background laten ook zien Amarr/Caldari samen tegen Minmatar/Gallente
OfflineView user's profileSend private message
Lord turnip
‍


Posts: 4

belgium.gif

PostPosted: 08.09.2006, 17:34 Reply with quoteBack to top

oef...merci
OfflineView user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topicReply to topic


 Jump to:   


Show permissions


COPYRIGHT NOTICE
EVE Online, the EVE logo, EVE and all associated logos and designs are the intellectual property of CCP hf. All artwork, screenshots, characters, vehicles, storylines, world facts or other recognizable features of the intellectual property relating to these trademarks are likewise the intellectual property of CCP hf. EVE Online and the EVE logo are the registered trademarks of CCP hf. All rights are reserved worldwide. All other trademarks are the property of their respective owners. CCP hf. has granted permission to eve-benelux.be to use EVE Online and all associated logos and designs for promotional and information purposes on its website but does not endorse, and is not in any way affiliated with, eve-benelux.be. CCP is in no way responsible for the content on or functioning of this website, nor can it be liable for any damage arising from the use of this website.