EVE-benelux Forum Index
Portal  •  Forum  •  Item DB   •  Market   •  News  •  Profile  •  Search   •  Register  •  Log in to check your private messages  •  Log in   

 

QuickFit programma om je schip fitting te bekijken


Post new topicReply to topic
Poll :: /5

niets
0%
 0%  [ 0 ]
1
33%
 33%  [ 1 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
3
0%
 0%  [ 0 ]
4
33%
 33%  [ 1 ]
5
33%
 33%  [ 1 ]
Total Votes : 3


Author Message
LittleHorror
‍


Posts: 236
Race: Caldari

netherlands.gif

PostPosted: 13.12.2005, 18:40 Reply with quoteBack to top

http://elegance-corp.net/quickfit

Is een heel mooi programma om per schip je fitting te kunnen aanpassen en kijken hoeveel CPU en Powergrid je over houdt.
OfflineView user's profileSend private message
Yavik
‍


Posts: 501

belgium.gif

PostPosted: 14.12.2005, 15:54 Reply with quoteBack to top

Houd dat prg ook rekening met je skills ?
OfflineView user's profileSend private messageSend e-mail
LittleHorror
‍


Posts: 236
Race: Caldari

netherlands.gif

PostPosted: 14.12.2005, 16:54 Reply with quoteBack to top

Ja

Hoe doe ie dat binnen QuickFit ?

1. Ga naar www.eve-online.com
2. Ga naar My Character
3. Log in (indien nodig)
4. Selecteer de Character die je wil hebben
5. Druk op de link XML Data in je character sheet
6. Sla bestand nu op met de extensie .XML (Voorbeeld Skills_LH.xml)
7. Open nu QuickFit
8. Druk op de knop [Import XML] op tabblad "Skills"
9. Selecteer bestand
10. Voila klaar.

Nu Schip selecteren en actief zetten

1. Open tabblad "Ships"
2. Selecteer schip in linker gedeelte van programma
3. Druk op de knop [Select this Ship as Active].

Tot zo ver de info
OfflineView user's profileSend private message
sandshark
Admin
Admin<br>


Posts: 2004
Race: Gallente
Corporation: LFC

belgium.gif

PostPosted: 14.12.2005, 17:29 Reply with quoteBack to top

hmz zal ik strax eens proberen...
dan zal ik misschien wat minder ISK wasten aan stuff dat ik nog niet kan fitten Very Happy

_________________

PHP
OfflineView user's profileSend private messageVisit poster's websiteMSN MessengerSkype Name
Yavik
‍


Posts: 501

belgium.gif

PostPosted: 14.12.2005, 17:44 Reply with quoteBack to top

zou dat prg zich ook updaten als er nieuwe T2 modules uitkomen enzo, zou wel goed zijn
OfflineView user's profileSend private messageSend e-mail
LittleHorror
‍


Posts: 236
Race: Caldari

netherlands.gif

PostPosted: 15.12.2005, 07:15 Reply with quoteBack to top

Ik verwacht wel dat dit programma geupdate gaat worden, zal wel even een tijdje duren een week ofzo.

Gewoon om de dag even kijken op de website voor een update
OfflineView user's profileSend private message
LittleHorror
‍


Posts: 236
Race: Caldari

netherlands.gif

PostPosted: 22.12.2005, 15:21 Reply with quoteBack to top

Programma is nu gevuld met RMR contents, alleen is de informatie van de verschillende NPC's uit het programma verdwenen.

Ik hoop dat deze weer terug komen.
OfflineView user's profileSend private message
Dhrazul
‍


Posts: 761
Race: Amarr
Corporation: Black Sun

netherlands.gif

PostPosted: 20.01.2006, 02:12 Reply with quoteBack to top

Thumbup

_________________
Only A fool thinks he is the one, I am not a fool
[/url]
http://www.q-dance.nl/index.php?SECTION=gallery;ACTION=one;IMGID=19555
OfflineView user's profileSend private message
horad
‍


Posts: 1218

belgium.gif

PostPosted: 05.06.2006, 17:33 Reply with quoteBack to top

kan iemand mij vertellen hoe of waar je info kan vinden omtrent cargo capacity?

Kan ik nergens vinden als ik een indu met expanded cargoholds ga fitten.
OfflineView user's profileSend private message
sandshark
Admin
Admin<br>


Posts: 2004
Race: Gallente
Corporation: LFC

belgium.gif

PostPosted: 05.06.2006, 20:00 Reply with quoteBack to top

« horad » wrote:
kan iemand mij vertellen hoe of waar je info kan vinden omtrent cargo capacity?

Kan ik nergens vinden als ik een indu met expanded cargoholds ga fitten.


onderaan bij al die info? niet?
(heb het nog nooit daarvoor gebruikt eigenlijk)

_________________

PHP
OfflineView user's profileSend private messageVisit poster's websiteMSN MessengerSkype Name
horad
‍


Posts: 1218

belgium.gif

PostPosted: 06.06.2006, 01:13 Reply with quoteBack to top

ik vind daar niets toch niets terug.
OfflineView user's profileSend private message
LittleHorror
‍


Posts: 236
Race: Caldari

netherlands.gif

PostPosted: 06.06.2006, 07:11 Reply with quoteBack to top

Horad, staat er echt tussen, heb het programma niet hier op m'n werk dus even uit m'n hoofd.

Staat volgens mij als Capacity ofzo.

Als je onder de Tab "Ships" en dan het schip selecteert.
Tevens als je een schip opzet met allerlei items dan is er tab waar je de directe wijzigingen qua restistance enz. aan het schip onder staan, hier staat ook de Capacity

Zal als ik het programma actief heb eens kijken wat de exacte benaming is.
OfflineView user's profileSend private message
LittleHorror
‍


Posts: 236
Race: Caldari

netherlands.gif

PostPosted: 06.06.2006, 07:20 Reply with quoteBack to top

Toch even gekeken.

Het is te vinden op de volgende manieren

manier 1
- Tab "Ships"
- Selecteer een schip en kijk dan in rechteroverzicht daar staat de cargo space beschreven als Capacity, bijna onderaan in de lijst.

manier 2
- Tab "Equipment"
- Vul de slots in in het tabblad "Slots" hier.
-Om te kijken hoeveel de cargo space wordt, op het tabblad "Ship Stats" en kijken onderaan bij Capacity hier staat tevens de Drone Capacity
OfflineView user's profileSend private message
horad
‍


Posts: 1218

belgium.gif

PostPosted: 06.06.2006, 08:09 Reply with quoteBack to top

als ik bij bijv. een badger II fit met 3 cargo expanders dan vind ik onder ship stats (onder tab equipment) helemaal onderaan, capacity = 0.0

maar als ik onder tab ships, het schip zelf ga kijken dan vind ik de juiste capacity.


strange.
OfflineView user's profileSend private message
LittleHorror
‍


Posts: 236
Race: Caldari

netherlands.gif

PostPosted: 06.06.2006, 12:39 Reply with quoteBack to top

Het is inderdaad vreemd, ik heb net even bij mij gekeken en de capacity gaat netjes mee omhoog als ik er Cargo Expanders I in plaats en ook als ik deze vervang door Local Hull Expanders.

Heb je wel de laatste versie gedownload ? Of kijk je toevallig bij Drone Capacity die staat namelijk er net boven en geeft aan 0.0
OfflineView user's profileSend private message
horad
‍


Posts: 1218

belgium.gif

PostPosted: 06.06.2006, 20:33 Reply with quoteBack to top

ik dacht dat ik de laatste versie heb gedownload. Ik zal het effe de√Įnstalleren en nieuwe skill mirror opzetten.
OfflineView user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topicReply to topic


 Jump to:   


Show permissions


COPYRIGHT NOTICE
EVE Online, the EVE logo, EVE and all associated logos and designs are the intellectual property of CCP hf. All artwork, screenshots, characters, vehicles, storylines, world facts or other recognizable features of the intellectual property relating to these trademarks are likewise the intellectual property of CCP hf. EVE Online and the EVE logo are the registered trademarks of CCP hf. All rights are reserved worldwide. All other trademarks are the property of their respective owners. CCP hf. has granted permission to eve-benelux.be to use EVE Online and all associated logos and designs for promotional and information purposes on its website but does not endorse, and is not in any way affiliated with, eve-benelux.be. CCP is in no way responsible for the content on or functioning of this website, nor can it be liable for any damage arising from the use of this website.