EVE-benelux Forum Index
Portal  •  Forum  •  Item DB   •  Market   •  News  •  Profile  •  Search   •  Register  •  Log in to check your private messages  •  Log in   

 

opnieuw begonnen met EVE


Post new topicReply to topic
Author Message
Julius Jul
‍


Posts: 85

netherlands.gif

PostPosted: 13.03.2009, 14:23 Reply with quoteBack to top

Hallo iedereen,

Ik ben vorig jaar september weer begonnen met EVE, dit heeft 2 jaar lang in de mottenballlen gelegen door herstel van een zwaar ongeval waarbij het herstel zeer lang geduurd heeft, ook psygisch heb ik een behoorlijke knauw opgelopen ervan. Ik ben rechts deels verlamd geraakt en gebruik EVE omdat ik ook een SF liefhebber ben, je kan zonder moeilijk gedoen ontspannen op eigen wijze zonder voortdurend om je eigen bestaan te moeten vechten.

Heb vorig jaar een mailing gestuurd richting CCP en daarin het uitgelegd aangezien ik mijn oude account niet meer kon benaderen daar ik het passwoord niet meer wist - dat is gelukkig hersteld en kon zo mijn vele BPO's en ISK's terugvinden.

voorlopig heb ik nog geen doel, heb een eigen corp gesticht in september 2008 en gebruik hiervoor 2 accounts met totaal 5 ingevulde en getrainde characters. Zit zo op 2 verschillende plaatsen te minen, zowel noord voor de plagio en zuid voor de kernite, maar ook bezig aan standing om net zoals in het verleden een POS in 0.5 te kunnen gaan hangen.

EVE is 1 van die weinige online games waarbij alles gewoon mogelijk is, minen, bouwen, traden, vechten, piraten (verfoei ik) enzovoorts. Daardoor ben ik teruggekomen, als EVE een WoW was geworden was ik er destijds begin 2004 er nooit aan begonnen.

oja, ik ben niet zo'n schrijver (meer) aangezien ik maar 1 hand/arm over heb om te kunnen tikken, moet uitkijken voor overbelasting zogezegd

groet

Julius
OfflineView user's profileSend private message
Black Mirror
‍


Posts: 289

belgium.gif

PostPosted: 13.03.2009, 17:53 Reply with quoteBack to top

Hey Julius

Respect man.

Mischien heb ik het mis ofzo maar mijn feeling zegd dat je een groot ever bent met een serieuze mening.Wat ik van je lees is splendid.

Je spreekt ook over eigen corp enzo , het lijkt me duidelijk.Ik weet goed genoeg wat dit inhoud enzo.plz als je het leiden in je zit join Black-Sun.Werk je op raak betrokken met ons.Wij Black-Sun 50 very active members beseffen enorm goed dat leading het concept is tot een winning team en de basis is tot grootse dingen.Leading is op de moment in Black-Sun ook ons echte zorg of liever het gene waaraan we moeten werken.Waarom ,we hebben alles al damn good pilots elke expertise is in ingevuld maar om nu zeer kritisch te worden , het moet nog veel beter.Ok B-S is een corpke waarin ge respect moe verdienen en tot dat bereikt is ben je een nul.Wij willen dat pvp'ers verdomd vocaal leadership vertonen en gangs leiden , dat en alleen dat is de nadruk in Black-Sun en behoort tot het korte en lange termijn plan.

Leadership is voor ons niet alleen fleets leiden maar ook het leiden van industrial opses of de vlag voeren in T3 , logistics , science , diplomatics maakt niet uit in wat je lead , leaders zijn gewoonweg = succes en FUN.
Black-Sun is geen klein corpke dat een beetje aanmodderd met woorden neen wij draaien nu al 4 jaar mee met een killboard en alles erop en eraan.

Denk er eens over na...even goeie vrienden als het negatief is :-)
OfflineView user's profileSend private messageSend e-mail
Yared
‍


Posts: 586
Corporation: [V3COM]

netherlands.gif

PostPosted: 14.03.2009, 15:37 Reply with quoteBack to top

Klinkt alsof je erover nagedacht hebt Julius, wat BM al zegt kan ik mij compleet in vinden (alleen BM is van de pew pew kant Very Happy)

Zal een flinke weg terug geworden zijn, maar ook superfijn dat je na zo'n gevecht en je game terug kunt spelen met en je oude accounts.

Kom eens kletsen in V3SPA channel, wij doen veel aansluitends en recruiting is niet een doel wink

_________________
[V3COM Alliance] & V3SPA Community
van, voor, door en met leden
WWW.V3SPA.COM
INGAME CHANNEL: V3SPA
V3COM Twitter
OfflineView user's profileSend private messageVisit poster's websiteMSN MessengerICQ Number
Julius Jul
‍


Posts: 85

netherlands.gif

PostPosted: 14.03.2009, 15:59 Reply with quoteBack to top

edit

niet relevant meer


Last edited by Julius Jul on 13.10.2009, 22:12; edited 1 time in total
OfflineView user's profileSend private message
Black Mirror
‍


Posts: 289

belgium.gif

PostPosted: 14.03.2009, 16:49 Reply with quoteBack to top

Roger Julius , je bekijkt het maar

Respect allesinds voor je situatie , je hebt een aanbod en dat blijft geldig , maakt nie uit
OfflineView user's profileSend private messageSend e-mail
Yared
‍


Posts: 586
Corporation: [V3COM]

netherlands.gif

PostPosted: 16.03.2009, 12:23 Reply with quoteBack to top

He kletsen is kun je zowel zien als doel als totaal doelloos (of oeverloos in het geval van mijzelf Very Happy)

_________________
[V3COM Alliance] & V3SPA Community
van, voor, door en met leden
WWW.V3SPA.COM
INGAME CHANNEL: V3SPA
V3COM Twitter
OfflineView user's profileSend private messageVisit poster's websiteMSN MessengerICQ Number
Julius Jul
‍


Posts: 85

netherlands.gif

PostPosted: 19.03.2009, 01:42 Reply with quoteBack to top

zoals gezegd, opnieuw begonnen wil dan ook zeggen geheel van scratch af met nieuwe characters want de oude waren outdated aangezien er in 2 jaar tijd heel wat veranderd is hoewel de feeling wel hetzelfde is gebleven binnen EVE en dat is wel heel erg prettig.

door omstandigheden kan ik nu pas reageren, zal het proberen uit te leggen

bekijk het ff ook van mijn kant alhier, heb alleen een linkerhand beschikbaar voor al datgene wat ik er mee moet doen, rechts is te beperkt om er iets mee nuttigs te kunnen doen hoewel je dat niet aan de buitenkant kan zien, zo af en toe een toetsje indrukken gaat dan nog wel maar voortdurend achter elkander geeft veel bewegingsproblemen (lees ook veel pijnklachten op den duur)

je hebt als je bv je tinteldoos stoot dat je onderarm heel erg prikkelend is, dat is ongeveer vergelijkbaar wat ikzelf heb maar dan bijna voortdurend 24/7/365 echter het probleem zit in de bovenarm qua spier & pees letsel. het is heel afwisselend en ik kan totaal niet voorspellen van hoe het zich gedraagt allemaal, de ene keer dagen geen last en dan ineens weer dagen en soms weken achtereen dat probleem - dan kan je ook nagaan dat ik hierdoor behoorlijk slecht slaap met evenzoveel grote problemen daardoor veroorzaakt ook psygisch gezien.

Voor tekst gebruik ik een spraakherkenningssysteem welke voice in tekst omzet, gaat soms niet helemaal goed maar dat is nog altijd beter dan met 1 hand tikken (typen kan ik het niet meer benoemen) zodoende moet ik dan ook uitkijken voor overbelastingen en zodoende is langdurig EVEn gewoon momenteel niet mogelijk.

kortom, veel nut kan ik momenteel niet zijn, soms ben ik met maar een half uurtje met EVE bezig en ineens schiet de pijnkramp erin, dan is het afbreken, docken, en kan het zo maar ineens een aantal dagen duren dat ik weer online kan komen - andere keren kan ik uren gamen of andere dingen doen zonder last dagen achter elkander mits ik mezelf houd aan een bepaald schema en dat is niet langer dan 2 uur achtereen hetzelfde doen, zoals EVEn.

daardoor is het gekomen dat ik deze week een aantal dagen niet online kon komen.

groetjes, julius
OfflineView user's profileSend private message
Julius Jul
‍


Posts: 85

netherlands.gif

PostPosted: 30.04.2009, 13:06 Reply with quoteBack to top

edit

niet relevant meer


Last edited by Julius Jul on 13.10.2009, 22:11; edited 1 time in total
OfflineView user's profileSend private message
Julius Jul
‍


Posts: 85

netherlands.gif

PostPosted: 29.05.2009, 20:31 Reply with quoteBack to top

Ik heb vandaag bericht gekregen van mijn specialist dat ik over 2 weken op 15 juni wordt opgenomen voor 1 of meerdere operatieve ingrepen teneinde mijn huidige handicap te verbeteren rechterarm/schouder - echter er is niks zeker in dit geheel, maar zoals het nu is gaat het ook niet meer gezien de pijnen die ik voortdurend heb.

Met een beetje geluk zal ik met een maand of 2 á 3 weer online zijn, ligt eraan in hoeverre alles slaagt en hoe de revalidatie daarna verloopt, het wordt een kwestie van 'een lange adem hebben' in het geheel, met een beetje pech zal het veel langer duren. Er gaat wel een laptop mee en zal wel meelezen alhier maar EVE gaat vanaf 6 & 9 juni 'in cancelmode wegels reallife isue' en staat tot terugkeer dan geheel in HOLD.

voor zover deze mededeling
OfflineView user's profileSend private message
Cyronus
‍


Posts: 78

netherlands.gif

PostPosted: 29.05.2009, 21:38 Reply with quoteBack to top

Ondanks onze confrontatie heel veel sterkte toegewenst.
Hopelijk kom je er beter uit.

_________________
HiddenView user's profileSend private messageMSN Messenger
Julius Jul
‍


Posts: 85

netherlands.gif

PostPosted: 31.05.2009, 00:49 Reply with quoteBack to top

dank je Cyronus,

laten we over die periode maar snel een berg zand strooien aangezien ik toen niet goed in mijn vel zat achteraf gezien.

groetjes

_________________
diegenen die me 'voor rotte vis' uitmaken zeg ik maar één ding

"alles wat je scheld ben je zelluf, uhhllah"
OfflineView user's profileSend private message
Julius Jul
‍


Posts: 85

netherlands.gif

PostPosted: 11.08.2009, 23:55 Reply with quoteBack to top

update

Ben sinds begin vorige weer thuis en bezig met revilidatie 3 keer per week.
Heb enkele operaties moeten ondergaan met enkele weken er telkens tussen, typen kan ik inmiddels wel weer mits ik het rustig aan doe.

Wanneer ik terugkeer qua EVE is nog onbekend, moet het heel rustig aandoen en alles heel geleidelijk opbouwen, mar ik kan het weer zij het beperkt zonder pijnen weer bewegen, ook de zenuwpijnen zijn sinds de 2e operatie (van de 3) inmiddels grotendeels verdwenen, iets wat heel fijn is.

Voor zo ver

Julius

_________________
diegenen die me 'voor rotte vis' uitmaken zeg ik maar één ding

"alles wat je scheld ben je zelluf, uhhllah"
OfflineView user's profileSend private message
Cyronus
‍


Posts: 78

netherlands.gif

PostPosted: 14.08.2009, 15:05 Reply with quoteBack to top

Goed om te horen dat het langzaam maar zeker beter gaat.
Ook al maak je vorderingen met kleine stapjes, dat de zenuwpijnen grotendeels verdwenen zijn is vanuit jouw situatie een erg grote sprong vooruit.

Sterkte verder!

_________________
HiddenView user's profileSend private messageMSN Messenger
Julius Jul
‍


Posts: 85

netherlands.gif

PostPosted: 21.08.2009, 23:14 Reply with quoteBack to top

Dank je Cyronus voor de goede wensen/woorden.

Inmiddels heb ik gisteren één van mijn accounts geactiveerd om zogezegd "het EVE-gevoel" terug te krijgen en moet zeggen dat het net als autorijden is, je verleerd het niet dan hoogstens dat het wat onwennig is als je het ff niet gedaan hebt.

Inmiddels het goede nieuws verkregen dat er geen verdere operaties nodig zijn als alles goed blijft verlopen zoals het nu loopt. Het gebruik gaat elke dag steeds beter maar moet alles met met mate doen, dus niet langdurig achter elkander in dezelfde houding maar juist de variatie daarin bewerkstelligen om de genezing te bevorderen.

Wanneer ik een corp ga toetreden kan ik pas over zeg één maand beoordelen, ik wil eerst eens kijken of ik niet tegen beperkingen aan ga lopen en zo ook in welke frequentie ik kan EVEn.

Voor zo ver

Groetend

Julius

_________________
diegenen die me 'voor rotte vis' uitmaken zeg ik maar één ding

"alles wat je scheld ben je zelluf, uhhllah"
OfflineView user's profileSend private message
Julius Jul
‍


Posts: 85

netherlands.gif

PostPosted: 26.08.2009, 16:01 Reply with quoteBack to top

update

niet relevant meer


Last edited by Julius Jul on 10.10.2009, 14:12; edited 1 time in total
OfflineView user's profileSend private message
Julius Jul
‍


Posts: 85

netherlands.gif

PostPosted: 17.09.2009, 20:58 Reply with quoteBack to top

edit

niet relevant meer


Last edited by Julius Jul on 13.10.2009, 22:11; edited 1 time in total
OfflineView user's profileSend private message
Julius Jul
‍


Posts: 85

netherlands.gif

PostPosted: 10.10.2009, 12:29 Reply with quoteBack to top

edit

niet meer van toepassing
OfflineView user's profileSend private message
Julius Jul
‍


Posts: 85

netherlands.gif

PostPosted: 15.10.2009, 12:06 Reply with quoteBack to top

deze post gaarne locken - niet meer van toepassing

_________________
diegenen die me 'voor rotte vis' uitmaken zeg ik maar één ding

"alles wat je scheld ben je zelluf, uhhllah"
OfflineView user's profileSend private message
Yared
‍


Posts: 586
Corporation: [V3COM]

netherlands.gif

PostPosted: 15.10.2009, 14:31 Reply with quoteBack to top

deze reactie gaarne deleten - staat niks in (?) Smile

gaat toch niet slecht met je J?

_________________
[V3COM Alliance] & V3SPA Community
van, voor, door en met leden
WWW.V3SPA.COM
INGAME CHANNEL: V3SPA
V3COM Twitter
OfflineView user's profileSend private messageVisit poster's websiteMSN MessengerICQ Number
Julius Jul
‍


Posts: 85

netherlands.gif

PostPosted: 15.10.2009, 15:05 Reply with quoteBack to top

eerlijk gezegd, de handicap speelt me danig parten, er zijn dagen dat het goed gaat en andere dagen dat het veel tot veel minder gaat. Het herstel gaat langzamer dan ik gehoopt had, zeker nu met de koelere temperaturen speelt dit danig parten, soms dusdanig dat ik maar van ellende in het warme bedje blijf liggen, ook niet goed maar ja, het is en blijft soms verdomd moeilijk.

enfin, EVE vandaag weer verlengt met een timecode voor 2 maanden middels de CC, de dollar staat inmiddels op €1.50 dus das lekker goedkoop.

voorlopig de plannen aangaande maar in de ijskast gezet, vandaar dit locking verzoek, ik zie wel hoe alles lopen gaat in de praktijk, wie weet kom ik vanzelf een leuke corp tegen welke ondersteuning nodig heeft qua mining / building. Pas op termijn als het echt beter gaat met de handicap zou PVE en wie weet PVP kunnen, maar dat is nu echt een brug te ver.

Julius

_________________
diegenen die me 'voor rotte vis' uitmaken zeg ik maar één ding

"alles wat je scheld ben je zelluf, uhhllah"
OfflineView user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topicReply to topic


 Jump to:   


Show permissions


COPYRIGHT NOTICE
EVE Online, the EVE logo, EVE and all associated logos and designs are the intellectual property of CCP hf. All artwork, screenshots, characters, vehicles, storylines, world facts or other recognizable features of the intellectual property relating to these trademarks are likewise the intellectual property of CCP hf. EVE Online and the EVE logo are the registered trademarks of CCP hf. All rights are reserved worldwide. All other trademarks are the property of their respective owners. CCP hf. has granted permission to eve-benelux.be to use EVE Online and all associated logos and designs for promotional and information purposes on its website but does not endorse, and is not in any way affiliated with, eve-benelux.be. CCP is in no way responsible for the content on or functioning of this website, nor can it be liable for any damage arising from the use of this website.